Heica Oy

Heica Oy on suomalainen yritys, jolle ympäristöarvot ovat elinehto. Haluamme tarjota asiakkaillemme ekologisia sekä eettisiä vaihtoehtoja, unohtamatta tuotteen turvallisuutta tai käyttömukavuutta. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin pystymme varmistamaan laadun sekä tuotanto-olosuhteiden olevan kestävällä pohjalla.

Valtaosa käytössä olevista materiaaleista on ns. rescue-kankaita. Rescue-kankaat on pelastettu tuotannon hävikistä hyötykäyttöön, ja näin tuotteesta koituva ympäristökuorma on vähäisempi. Olemme itse valinneet käyttöömme parhaiten soveltuvat materiaalit, jolloin tuotteista on saatu kestäviä.


Meidän tarinamme

Olemme siskokset (Sonja ja Katja) ja meillä molemmilla on kova polte vaikuttaa maailmaan jossa elämme sekä antaa eläimillemme mahdollisuus elää mahdollisimman onnellista ja lajityypillistä elämää. Hevostemme innoittamana lähdimmekin visioimaan slow feeding -ruokintaratkaisua ensin omiin tarpeisiimme. Koska luonto on meille tärkeä, halusimme käyttää mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja - ensimmäiset versiot heinätyynyistä tehtiinkin auton turvatyynyistä! Onneksemme olemme löytäneet mukaan nyt myös mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka haluavat auttaa meitä löytämään sopivia materiaaleja, jolloin voimme tarjota ruokintaratkaisujamme myös Teidän tarpeisiinne.


Tyynyn tarina

Heinätyynyn tarina alkoi, kun hevosemme (Alma ja Kerttu) elivät vielä kotipihassa ja halusimme tarjota niille aktiivisempaa ja onnellisempaa elämää. Nopeasti huomasimme ratkaisullemme löytyvän kiinnostusta oman pihan ulkopuoleltakin ja näin syntyi ensimmäinen myyntikelpoinen versio heinätyynystä.

Kolmen vuoden jälkeen tyyny on nyt saanut piristystä ilmeeseensä ja toimivuusominaisuuksia on paranneltu. Käyttäjäkokemukset ovat sujuneet kuten toivoimme ja vihdoin on aika tuoda markkinoille uudistettu Fluffy Feeder! 

Tarkoituksemme on kehittää kokonainen tuoteperhe aiheen tiimoilta, joten kannattaa pysyä kuulolla vaikkei Fluffy vielä olisi sopiva juuri Sinun hevosesi käyttöön.


Fluffy Feeder
Fluffy Feeder