Mini Fluffy

Uusi

Mini Fluffyyn mahtuu n. 1,5 kg heinää ja se on halkaisijaltaa n. 50 cm. Se soveltuu hyvin poneille tai pienikokoisille hevosille. Tekstiilit ovat kierrätysmateriaaleja ja ristikko on tehty auton turvavyöstä.

Mini Fluffy antaa puuhakkaallekin ponille sopivasti aktiviteettia yön pimeille tunneille tai vaihtoehtoisesti tarhaan, jos kaveri lähtee vaikkapa lenkille.

Choose a variant:

85.00 €

Kun ostat useamman kuin yhden Mini Fluffyn, saat tuotteet kotiisi ilman postikuluja. Mikäli haluat noutaa paketin Riihimäki-Hyvinkää-Karkkila -akselilta, otathan yhteyttä etukäteen.

Mini Fluffyn verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja näin ollen sen käyttöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Verkko kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Verkkoa on saatavilla kahdella erilaisella silmäkoolla. Huomioithan, että silmäkoko ei ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin slow feeding -verkkoihin. Suosittelemme suurempaa silmäkokoa lähtökohtaisesti kaikille hevosille ja poneille.

Verkon väri saattaa vaihdella käytettävissä olevien materiaalien mukaan.

Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Mini Fluffy on ehjä. Rikkinäistä Heica Feederiä ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Suosittelemme Mini Fluffyn kanssa tarjoamaan osan heinistä myös vapaasti.