Mini Fluffy

Uusi

Mini Fluffy poneille ja pienikokoisille hevosille. Mahtuu n. 1,5 kg heinää, halkaisija n. 50 cm. Se soveltuu hyvin poneille tai pienikokoisille hevosille. Valmistettu vastuullisesti Suomessa pääosin kierrätysmateriaaleista.

Mini Fluffy antaa puuhakkaallekin ponille sopivasti aktiviteettia yön pimeille tunneille tai vaihtoehtoisesti tarhaan, jos kaveri lähtee vaikkapa lenkille.

Lähetettävissä heti.

Valitse variaatio:

85,00 €

Auttaa lyhentämään ruokintavälejä, hidastaa syömistä ja antaa puuhaa pidemmäksi aikaa. Täytä tyyny heinällä, sulje kolmella suurella napilla ja anna ponille puuhailtavaksi. Monesti poni valitsee syödä ensin tyynystä ja sitten vasta siirtyy syömään irtoheinää. Mini Fluffy on helppo huuhtaista käytön jälkeen letkulla ja tarvittaessa sen voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Kuivuu nopeasti. 

Mini Fluffyn parhaimmat ominaisuudet:

  • mahdollistaa luonnollisen syömisasennon
  • turvallinen käyttää
  • kestävä
  • hiljainen käytössä
  • helppokäyttöinen ja nopea täyttää
  • ekologinen
  • vastuullisesti tuotettu

Kun ostat useamman kuin yhden Fluffyn, saat tuotteet kotiisi ilman postikuluja (postikulut yksittäisen tuotteen kohdalla 6,90 €).

Mini Fluffyn verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja näin ollen sen käyttöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Verkko kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Verkkoa on saatavilla tällä hetkellä vain yhtä silmäkokoa. Verkon silmäkoko ei ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin slow feeding -verkkoihin vaan tyypillisesti se on poneille haastavampi mitä tavan heinäverkko. 4 cm ristikko hidastaa syömistä riittävästi, mutta ei kuitenkaan liikaa.

Verkon väri saattaa vaihdella käytettävissä olevien materiaalien mukaan.

Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Mini Fluffy on ehjä. Rikkinäistä Heica Feederiä ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Suosittelemme Mini Fluffyn kanssa tarjoamaan osan heinistä myös vapaasti.