Fluffy Feeder

Slow feeder hevosille karsinaan tai tarhaan. Fluffyyn mahtuu n. 3kg heinää ja se soveltuu hyvin virikkeeksi tai hidastamaan syöntiä. Valmistettu Suomessa pääosin kierrätysmateriaaleista.

Lähetettävissä heti.

Valitse variaatio:

89,00 €

" Kiitos uudesta Flyffy feederistä! Tyyny on ollut erittäin toimiva, ja hevoseni tykkää siitä ihan hurjan paljon."

Heinätyyny auttaa lyhentämään ruokintavälejä, hidastaa syömistä ja antaa puuhaa pidemmäksi aikaa. Täytä tyyny heinällä, sulje kolmella suurella napilla ja anna hevoselle puuhailtavaksi. Monesti hevonen valitsee syödä ensin tyynystä ja sitten vasta siirtyy syömään irtoheinää. Fluffy Feeder on helppo huuhtaista käytön jälkeen letkulla ja tarvittaessa sen voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Kuivuu nopeasti.

Fluffy Feederin parhaimmat ominaisuudet:
  • mahdollistaa luonnollisen syömisasennon
  • turvallinen käyttää
  • kestävä
  • hiljainen käytössä
  • helppokäyttöinen ja nopea täyttää
  • ekologinen
  • vastuullisesti tuotettu

Kun ostat useamman kuin yhden Fluffyn, saat tuotteet kotiisi ilman postikuluja (postikulut yksittäisen tuotteen kohdalla 6,90 €).

Fluffy Feederin verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja näin ollen sen käyttöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Verkko kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Verkkoa on saatavilla tällä hetkellä vain yhtä silmäkokoa. Verkon silmäkoko ei ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin slow feeding -verkkoihin vaan tyypillisesti se on hevosille haastavampi mitä tavan heinäverkko. 4 cm ristikko hidastaa syömistä riittävästi, mutta ei kuitenkaan liikaa.

Verkon väri saattaa vaihdella käytettävissä olevien materiaalien mukaan.

Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Fluffy Feeder on ehjä. Rikkinäistä Fluffya ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Suosittelemme Fluffy Feederin kanssa tarjoamaan osan heinistä myös vapaasti.