HEICA FEEDERS

Heica slow feederit pidentää syömiseen käytettyä aikaa, jonka vuoksi hevosellasi riittää virikettä useamman tunnin ajaksi.

Kokonsa puolesta slow feederit sopii hyvin karsinaan ja ovat hiljaisia käytettäessä. Heica Feederit sijoitetaan maahan vapaasti hevosen käytettäväksi, jolloin hevosella säilyy luonnollinen syömisasento. Turvallisuuden takaamiseksi Heica Feedereitä ei tule kiinnittää seiniin, aitoihin tai lattiaan.

Heica slow feederit ovat suurimmaksi osaksi umpinaisia verkko-osuuden sijaitessa pussin päällipuolella. Tämän vuoksi heinät tai verkko eivät ulkokäytössä kerää itseensä hiekkaa tai muita maa-aineksia.

Ekologiset Heica Feederit on valmistettu lähes täysin kierrätysmateriaaleista ja ne ovat tasalaatuisia, pestäviä sekä erittäin kestäviä. 


FLUFFY FEEDER

Fluffy Feeder on suunniteltu hevosille, jotka kaipaavat aktiviteettia karsinaan tai tarhaan. Fluffy slow feeder hidastaa samalla heinänsyöntiä, jolloin sama heinämäärä riittää pidemmäksi aikaa.

Fluffyn halkaisija on n. 67 cm ja siihen mahtuu noin 3 kg kuivaa heinää. Käyttöön soveltuu myös esikuivattu heinä, olki tai vaikkapa tuore ruoho. Yhdellä hevosella täyden Fluffyllisen tyhjenemisaika on arviolta 1,5 - 2h.

Fluffy Feeder on verkkoa lukuun ottamatta umpinainen ja pitää näin ollen heinät puhtaana vaikka tyynyä kieriteltäisiin kuivikkeissa tai hiekassa. Slow feeding -verkko on tehty auton turvavöistä ja on kestävä materiaali hevosen hampaille. Fluffy Feeder on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kankaan ollessa nc. rescue-tekstiili ja verkko purkuautoista.

MINI FLUFFY

Mini Fluffy on slow feeder, joka on kehitelty pienempään nälkään. Se mahtuu miltei taskuun sillä sen halkaisija on vain n. 50 cm. 

Mini Fluffy soveltuu hyvin pienempien ponien ruokintaan. Sen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta sillä täyttöaukko on saman kokoinen mitä isommalla Fluffyllakin. Miniin mahtuu heinää n. 1 kg. Minissä voi käyttää kuivaa ja esikuivattua heinää tai esim. olkea. Myös tuore ruoho soveltuu käytettäväksi tyynyissä.

Mini Fluffy on verkkoa lukuun ottamatta umpinainen ja pitää näin ollen heinät puhtaana vaikka tyynyä kieriteltäisiin kuivikkeissa tai hiekassa. Slow feeding -verkko on tehty auton turvavöistä ja on kestävä materiaali ponin hampaille. Fluffy Feederin ohella myös Mini Fluffy on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kankaan ollessa nc. rescue-tekstiili ja verkko purkuautoista.