Heica Oy

Heica Oy on suomalainen yritys, jolle ympäristöarvot ovat elinehto. Haluamme tarjota asiakkaillemme ekologisia sekä eettisiä vaihtoehtoja, unohtamatta tuotteen turvallisuutta tai käyttömukavuutta. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin pystymme varmistamaan laadun sekä tuotanto-olosuhteiden olevan kestävällä pohjalla.

Valtaosa käytössä olevista materiaaleista on ns. rescue-kankaita. Rescue-kankaat on pelastettu tuotannon hävikistä hyötykäyttöön, ja näin tuotteesta koituva ympäristökuorma on vähäisempi. Olemme itse valinneet käyttöömme parhaiten soveltuvat materiaalit, jolloin tuotteista on saatu kestäviä.


Meidän tarinamme

Olemme siskokset (Sonja ja Katja) ja hevosten kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa molempia. Kummallakin on oma lämminverinen, jotka osaltaan ovat inspiroineet meitä tälle polulle.

Meidät on kasvatettu arvostamaan ympäristöämme. Tämä on seikka, josta kumpikaan ei ole valmis tinkimään. Meitä on myös aina kannustettu käsitöiden pariin ja toteuttamaan unelmiamme. Joten tässä sitä nyt ollaan, käsitöiden parissa, toteuttamassa unelmaa!


Tyynyn tarina

Heinätyynyn tarina alkoi, kun hevosemme (Alma ja Kerttu) elivät vielä kotipihassa ja halusimme tarjota niille aktiivisempaa ja onnellisempaa elämää. Nopeasti huomasimme ratkaisullemme löytyvän kiinnostusta oman pihan ulkopuoleltakin ja näin syntyi ensimmäinen myyntikelpoinen versio heinätyynystä.

Kolmen vuoden jälkeen tyyny on nyt saanut piristystä ilmeeseensä ja toimivuusominaisuuksia on paranneltu. Käyttäjäkokemukset ovat sujuneet kuten toivoimme ja vihdoin on aika tuoda markkinoille uudistettu Fluffy Feeder! 

Tarkoituksemme on kehittää kokonainen tuoteperhe aiheen tiimoilta, joten kannattaa pysyä kuulolla vaikkei Fluffy vielä olisi sopiva juuri Sinun hevosesi käyttöön.


Fluffy Feeder
Fluffy Feeder