HEICA FEEDER

Heica slow feederit pidentää syömiseen käytettyä aikaa, jonka vuoksi hevosellasi riittää virikettä useamman tunnin ajaksi. Feedereitä on kahtaa eri kokoa, Fluffy Feeder on näistä isompi ja sopii hyvin hevoselle. Mini Fluffy on noin puolet Fluffysta, joten se soveltuu paremmin esimerkiksi poneille tai pienille hevosille.

Kokonsa puolesta slow feederit sopii hyvin karsinaan ja ovat hiljaisia käytettäessä. Heica Feederit sijoitetaan maahan vapaasti hevosen käytettäväksi, jolloin hevosella säilyy luonnollinen syömisasento. Turvallisuuden takaamiseksi Heica Feedereitä ei tule kiinnittää seiniin, aitoihin tai lattiaan.

Heica slow feederit ovat suurimmaksi osaksi umpinaisia verkko-osuuden sijaitessa pussin päällipuolella. Siksi heinät tai verkko eivät ulkokäytössä kerää itseensä hiekkaa tai muita maa-aineksia. Täyttö aukko on noin 26 cm leveä, joka suljetaan kolmella suurikokoisella napilla.

Ekologiset Heica Feederit on valmistettu lähes täysin kierrätysmateriaaleista ja ne ovat tasalaatuisia, pestäviä sekä erittäin kestäviä. 

"Todentotta, Fluffysta on paljon hauskempi syödä kuin vapaasti saatavilla olevaa heinää maasta." 

Tyytyväinen Asiakas

FLUFFY FEEDER

Fluffy Feeder on suunniteltu hevosille, jotka kaipaavat aktiviteettia karsinaan tai tarhaan. Fluffy slow feeder hidastaa samalla heinänsyöntiä, jolloin sama heinämäärä riittää pidemmäksi aikaa.

Fluffyn halkaisija on n. 67 cm ja siihen mahtuu noin 3 kg kuivaa heinää. Käyttöön soveltuu myös esikuivattu heinä, olki tai vaikkapa tuore ruoho. Yhdellä hevosella täyden Fluffyn tyhjenemisaika on arviolta 1,5 - 2h.

Fluffy Feeder on verkkoa lukuun ottamatta umpinainen ja pitää näin ollen heinät puhtaana vaikka tyynyä kieriteltäisiin kuivikkeissa tai hiekassa. Slow feeding -verkko on tehty auton turvavöistä.

MINI FLUFFY

Mini Fluffy on slow feeder, joka on kehitelty pienempään nälkään. Se mahtuu miltei taskuun sillä sen halkaisija on vain n. 50 cm. 

Mini Fluffy soveltuu hyvin pienempien ponien ruokintaan. Sen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta sillä täyttöaukko on saman kokoinen mitä isommalla Fluffyllakin. Miniin mahtuu heinää n. 1,5 kg. Minissä voi käyttää kuivaa ja esikuivattua heinää tai esim. olkea. Myös tuore ruoho soveltuu käytettäväksi tyynyissä.

Mini Fluffy on verkkoa lukuun ottamatta umpinainen ja pitää näin ollen heinät puhtaana vaikka tyynyä kieriteltäisiin kuivikkeissa tai hiekassa. Slow feeding -verkko on tehty auton turvavöistä.