en

Slow feeding -ratkaisut hevosellesi


Anna hevosellesi mahdollisuus valita - pidennä syömiseen käytettyä aikaa ja tarjoa virikkeitä.

Hevosesi ansaitsee parasta.

Hevoset-messut siirtyvät keväälle, joten uudet värit ja mallit julkaistaan Instagramissa syksyn aikana!

Fluffy Feeder

Fluffy Feeder on hevosille tarkoitettu slow feeding -heinäverkko, joka on kehitetty Heinis-heinätyynystä. Sen halkaisija on tyhjänä noin 67 cm. Fluffy Feederiin mahtuu heinää n. 3kg, joten se soveltuu hyvin hevosille karsinaan tai tarhaan.

89.00 €

Mini Fluffy

Mini Fluffyyn mahtuu n. 1,5 kg heinää ja se on halkaisijaltaa n. 50 cm. Se soveltuu hyvin poneille tai pienikokoisille hevosille. Tekstiilit ovat kierrätysmateriaaleja ja ristikko on tehty auton turvavyöstä. Mini Fluffy antaa puuhakkaallekin ponille sopivasti aktiviteettia yön pimeille tunneille tai vaihtoehtoisesti tarhaan, jos kaveri lähtee vaikkapa lenkille.

85.00 €

  "Saan yöheinät riittämään pidempään Fluffyn avulla."

  Asiakaspalaute


  UUDISTETTU HEINÄTYYNY

  Heinätyyny - uudelta nimeltään Fluffy Feeder - on jalostunut nykyiselleen hyvän yhteistyötiimin ansiosta. Alkujaan se kehitettiin omille hevosillemme pidentämään syömiseen käytettyä aikaa ja tuomaan virikettä päivään. Käyttökokemuksia olemme keränneet jo vuodesta 2018, jolloin ensimmäiset heinätyynyt pääsivät markkinoille. Sittemmin slow feeder on kokenut pienimuotoisia muutoksia. Uudistetulle mallille on haettu pidempää käyttöikää, parempia toimivuusominaisuuksia sekä käyttäjäystävällisyyttä.

  Merkittävin muutos on tapahtunut täyttöaukon kohdalla, sillä täyttöaukko sekä sen sulkumekanismi on nyt täysin uudistettu. Näin ollen tyynyn täyttäminen on entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Nykyinen slow feeder malli kestää hyvin paineen kavion alla, eikä lika tai jää ole kiusaksi. 

  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä aiheen tiimoilta, ota ihmeessä yhteyttä!

  Fluffy Feeder (slow feeder)
  Fluffy Feeder (slow feeder)

  TIESITKÖ...

  Heica Oy:n taustalla häärää siskokset. Meillä molemmilla on kova polte vaikuttaa maailmaan jossa elämme sekä antaa eläimillemme mahdollisuus elää mahdollisimman onnellista ja lajityypillistä elämää. Hevostemme innoittamana lähdimmekin visioimaan slow feeding -ruokintaratkaisua ensin omiin tarpeisiimme. Koska luonto on meille tärkeä, halusimme käyttää mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja - ensimmäiset versiot tehtiinkin auton turvatyynyistä! Onneksemme olemme löytäneet mukaan nyt myös mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka haluavat auttaa meitä löytämään sopivia materiaaleja, jolloin voimme tarjota ruokintaratkaisujamme myös Teidän tarpeisiinne.


    

  SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

  Fluffy Feederit valmistetaan käsityönä Kanta-Hämeessä, Forssassa. Näin voimme varmistaa tuotteellemme huippulaadun sekä tuotannon eettiset työolot. Käytössämme ovat ekologiset rescue-kankaat, jotka on valittu juuri meidän käyttöömme sopiviksi.

  Lue lisää rescue-kankaista Sideflow.fi.